logo-soh0-caffe

 

Adresa:

Bulevar Revolucije, zgrada G-12 85000

Bar, Crna Gora

tel: +382 (69) 474 474

SOHO Caffe, jedna lijepa navika …

Pored jedinstvenih prirodnih ljepota i brojnih kulturno-istorijskih spomenika, Crna Gora se ponosi i svojim autentičnim kafićima i restoranima, gdje posjetioci mogu da uživaju u specijalitetima kako lokalne, tako i internacionalne kuhinje. Soho Café je jedno od takvih mjesta. Na gastronomskoj mapi Crne Gore ono ima status «must visit».

— Od samog otvaranja, željeli smo da ovo bude mjesto gdje će posjetiocima biti udobno i gdje će se osjećati prijatno, — kaže Rade Vujačić, vlasnik Soho Café-a. — Dobra hrana i lijepa muzika su, naravno, važni, ali mislim da zaista jedinstven kafić svojim gostima mora ponuditi nešto više. Sada imamo mjesto gdje svaki posjetilac može da dobije upravo ono što želi.

Nesumnjiva prednost Soho Café-a je i njegova lokacija. Uprkos činjenici da se nalazi praktično u centru Bara, buka sa ulice ne ometa razgovor gostiju u kafiću, a pogled na novoizgrađeni velikolepni hram Sv. Jovana Vladimira upotpunjuje ugođaj. Zbog toga ne čudi činjenica da je za mještane Bara Soho Café omiljeno mjesto za uobičajenu šoljicu jutarnje kafe, kao i za važne poslovne sastanke.

Utisak upotpunjuje komforno uređen enterijer uz elegantan klasični namještaj vrhunskog kvaliteta rađen po mjeri. Muzika nije ni suviše glasna niti suviše tiha; usluga je efikasna. Soho Café je u potpunosti odgovara najvišim međunarodnim standardima. Takođe, kafić je opremljen visokokvalitetnim audio sistemom i LCD ekranima, tako da i ukoliko odlučite da dođete sami, neće vam biti dosadno.

— Potrudili smo se da se uz naš meni svi naši posjetioci osjećaju kao kod kuće, bez obzira na to odakle dolaze, — kaže Rade Vujačić. — Našu poznatu espresso kafu vrhunskog kvaliteta i izvanrednog ukusa i arome nećemo posebno hvaliti, a treba napomenuti i da nudimo veliki izbor čajeva, što je rijetka stvar za Crnu Goru. Ovo je važan dio politike kompanije — da uzme u obzir potrebe gostiju i stalno poboljšava asortiman hrane i pića.

Vinska karta nudi širok izbor domaćih i stranih vina, dok raznovrsna ponuda bezalkoholnih i alkoholnih pića, te toplih napitaka, uz specijalni ljetnji meni koji uključuje široku lepezu bezalkoholnih i alkoholnih koktela, sladoleda, svježih voćnih kupova i salata, svježe cijeđenih sokova i ukusnih kolača, boravak u Soho Café-a čine jedinstvenim.

Kada svemu ovome dodate prostrani parking, udobnu ljetnju terasu sa fontanom i zelenilom i širok izbor nargila sa duvanom različitih aroma, dobijate ideju o Soho Café-u kao mjestu koje definitivno morate posjetiti.