logo-soh0-caffe

 

 

Adresa:

Bulevar Revolucije, zgrada G-12 85000

Bar, Crna Gora

tel: +382 (30) 550 481

soho-cafe

 

SOHO Caffe, jedna lijepa navika…

SOHO Caffe se nalazi u Baru, najsunčanijem gradu na Mediteranu, u Bulevaru revolucije G-12, preko puta novoizgrađene sportske dvorane “Topolica” i iza hrama Sv. Jovana Vladimira.

U unutrašnjosti SOHO Caffe-a, na površini od 220 m², preovladavaju pastelne boje i prirodnimaterijali. Elegantni namještaj vrhunskog kvaliteta, rađen specijalno za naš caffe po jedinstvenoj dizajnerskoj zamisli, u kombinaciji sa audio sistemom najvišeg kvaliteta i LCD ekranima našim gostima daju veoma prijatan ugođaj.

Vrhunska usluga uz raznovrsnu ponudu bezalkoholnih i alkoholnih pića, te toplih napitaka, uz specijalni ljetnji meni koji uključuje široku lepezu bezalkoholnih i alkoholnih koktela, sladoleda, svježih voćnih kupova i salata, svježe cijeđenih sokova i ukusnih kolača, čini Vaš boravak unašem caffe-u jedinstvenim.

Posebno vrijedi istaći veliki izbor prirodnih čajeva serviranih na jedinstven način, a našu poznatu espresso kafu vrhunskog kvaliteta i izvanrednog ukusa i arome nećemo posebno hvaliti.

U ponudu su takođe uvrštene nargile sa duvanom različitih aroma.

U ljetnjem periodu dostupna Vam je i naša bašta sa fontanom, okružena zelenilom, gdje u udobnim foteljama možete prijatno da provedete ljetnje dane i večeri.

Takođe, SOHO Caffe ima parking za veliki broj vozila, te ukoliko dolazite automobilom nećete morati da tražite parking mjesto.

Dobro došli!